انتخاب زبان
آژانس هواپیمایی رزبال
آژانس هواپیمایی رزبال 
«
»
تلفن
021-22830909
  • VISA VISA
  • travel travel
  • هواپیمایی رزبال هواپیمایی رزبال
  • تور های کشتی کروز تور های کشتی کروز
  • grand canyon grand canyon

ایتالیا

توضیحات کوتاه در مورد ایتالیا :

ایتالیا کشوری در جنوب اروپا و پایتخت آن شهر رم است. این کشور از شبه‌جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردِنی در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است. امروزه ایتالیا کشوری توسعه‌یافته است و جزو هشت کشور صنعتی به‌شمار می‌آید.

ایتالیا پنجمین کشور پرجمعیت اروپا و ۲۳امین کشور پرجمعیت دنیا است. ایتالیا آب‌وهوای معتدل فصلی دارد و آب‌وهوای مناطق ساحلی آن با شرایط هوایی کوهستان‌های داخلی تفاوت زیادی دارد.

دو کشور مستقل بسیار کوچک به نام‌های واتیکان و سان مارینو در درون خاک ایتالیا قرار دارند و یک تکه از خاک ایتالیا نیز بیرون از خاک اصلی این کشور و در سوئیس قرار دارد که کامپیونه دیتالیا نامیده می‌شود.

رم، پایتخت ایتالیا، به عنوان پایتخت امپراتوری روم و اقامتگاه پاپ، برای سده‌های پیاپی از مراکز سیاسی و مذهبی تمدن غرب بود.






ویزا

 

مــدارک لازم بــرای ویزای ایتـالیـا 

      ***در روز مصاحبه به همراه داشتن اصل مدارک الزامی می باشد.

- اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).

 

- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

 

- فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن،

   * به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.

 

- تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

 

- 2 قطعه عکس 3.5 ×4.5 رنگی،  زمینه سفید و کاملاً  از رو به رو بدون عینک .

 

-  تر جمه انگلیسی شناسنامه از صفحات 1 و 2.

-  ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار ، روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر.

* در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.

(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت)

*   کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.

* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

 

- برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

 

- برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی و  کارت بازنشستگی و  آخرین فیش حقوقی

 الزامی است.

 

- پرینت  انگلیسی حساب جاری بانکی 3 ماه گذشته  با مهر و امضاء (توسط بانک).

 

-ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).

***  ترجمه انگلیسی رضایت نامه پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال .

- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

 

- ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

 

شهرها :

تورهای اجرا شده تورهای در حال اجرا
آدرس

ایران ، تهران ، نیاوران ، خیابان اقدسیه ، بازار صدف

تلفن:22830909 21 98+
فکس:22285185 21 98+