انتخاب زبان
آژانس هواپیمایی رزبال
آژانس هواپیمایی رزبال 
«
»
تلفن
021-22830909
  • VISA VISA
  • travel travel
  • هواپیمایی رزبال هواپیمایی رزبال
  • تور های کشتی کروز تور های کشتی کروز
  • grand canyon grand canyon

برزیل

عکس هایی از دیدنی های کشور برزیل

 

جمهوری فدراتیو برزیل بزرگ‌ترین و پرجمعیّت‌ترین کشور آمریکای جنوبی است. پایتخت آن برازیلیا و زبان رسمی آن پرتغالی است.
 
به گزارش سایت تک ناز برزیل که منطقه وسیعی را بین مرکز آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس در بر می‌گیرد، شرقی‌ترین کشور قاره آمریکاست و با کشورهای اروگوئه، آرژانتین، پاراگوئه، بولیوی، پرو، کلمبیا، ونزوئلا، گویان، سورینام و گویان فرانسه هم‌مرز است.
 
در حقیقت، برزیل به جز اکوادور و شیلی با تمامی دیگر کشورهای آمریکای جنوبی مرز مشترک دارد. برزیل دارای زمین‌های کشاورزی وسیع و جنگل‌های استوایی است.
 
و با داشتن منابع طبیعی گسترده و نیروی کاری غنی قدرتمندترین اقتصاد آمریکای جنوبی است. برزیل مستعمرهٔ پرتغال بود و این کشور تنها کشور قاره آمریکاست که مردم آن به زبان پرتغالی سخن می‌گویند.
 
برزیل کشوری چندملتی است و جمعیت آن متشکل از نژادهای اروپایی، سرخ‌پوستان آمریکا، آفریقائیان و نیز آسیائیان است. مذهب اصلی این کشور کاتولیک کلیسای رم است.

ویزا

مــدارک لازم بــرای ویزای بــرزیــل

 

- اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).

 

- فتوکپی از صفحات 1-7 گذرنامه و ویزاهای آمریکا، کانادا، استرالیا، اروپا و ... .

   * به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.

 

- اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.

 

- تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

 

- 2 قطعه عکس 4×3 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو.

 

- ترجمه انگلیسی  صفحات شناسنامه .

 

- ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب با ذکر

    نام و مهر و امضاء (توسط دارالترجمه).

    * برای خانم های خانه دار ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

    * برای افراد محصل ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

              * برای افراد بازنشسته، ترجمه حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.

 

- پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).

 

- ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر.

  * برای خانم های غیر شاغل ارائه ترجمه سند مالکیت همسر الزامی است.

 

 

- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور،سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما

مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

شهرها :

تورهای اجرا شده تورهای در حال اجرا
آدرس

ایران ، تهران ، نیاوران ، خیابان اقدسیه ، بازار صدف

تلفن:22830909 21 98+
فکس:22285185 21 98+